Hápp

Üdvözlet kedves látogató. :) Mi vagyunk a Két Kacsa. Közelről szemléljük a Nagy Tó dolgait, így néha éles, néha személyes véleményt tudunk nyílvánítani a dolgokról. Célunk nincs ezzel sok, hacsak nem annyi, hogy elgondolkoztassunk a mindennapi élet dolgain. És ha 2 percre is elgondolkodtatunk, nekünk már megérte :)

Emailünk: ketkacsablog@gmail.com


Hááááááp....

2011.09.07. 22:40 Két Kacsa

(18+) Végkiborulás - Én ezért nem dolgozok nálad.

  Most lett elegem az egészből. Kész, vége... A mai nappal elszakadt az összes cérna, ami még épp lehetett... Április óta "normális" munkát keresek. Több szakmával, köztük olyannal, amit elvileg kapkodnának a népek. Az igazság az, hogy nincs LEIGAZOLT GYAKORLATOM egyikben sem... Feketén javítok gépeket már 16 éves korom óta, nem ráolvasással, elvileg "komoly" tudással. És mégis itt zsibbad a szebbik felem a széken, és a monitort bámulom, hogy hol van újabbnál újabb ügynökös meló. Köszi, NEM!!!

  Hogy miért nem vállalok nálad munkát? Elmondom... Nem leszek magánvállalkozó. Miért? Mert ha magán vállalkozó szeretnék lenni, akkor nem biztosítást, és reklámhelyet értékesítenék, hanem valami Pro-aktívabb dolgot. Magánvállalkozásban kerti bútorokat, játékokat készítenék, ami időt álló, és kreativitással társul. Nem fogok telefonálgatni sem, abban az időpontban, amit ti sikeresnek gondoltok. Reggel 8 és délután 4 között ki van otthon? Gondolkozzunk csak... Idősek, betegek, ÉJSZAKÁSOK!!! Gondolkoztatok már azon, milyen jó az, amikor letudod a gyárban a 8 órát, és délelőtt 9 kor feltelefonál egy bunkó, hadarva, hogy rád sózzon egy csodatollat?. Rész munkaidőben sem dolgozok nálad... 6 órában sem, nemhogy 4-ben. NEM VAGYOK ROKKANT...!!! Adj 8 órás melót, reggeltől délutánig. Nem kérek zsebbe pénzt. Jelents be szépen, fizesd a járulékokat utánam, ahogy a rendes cégek teszik. Ja hogy te a "pályakezdős-startkártyás" opciót választod? Havi 10 ezer forintodba kerülnék... És még egy normális hangnemet sem tudsz megütni, mert f@szomozol, folyik a szádból a g*ci? Előttem lehet, hisz a beosztottad vagyok, de ha bejön egy vevő, könyörgöm, legalább előtte MODERÁLD MAGAD. Fogalmazd meg normálisan a hirdetésed. Nem kell kisregény, de egy mondat sem elég. Írd meg hogy ténylegesen mi a munka. Hogy takarító nő kell e neked, vagy informatikus, vagy szervizes, vagy eladó, vagy könyvelő, vagy hentes. Legyen meg a kellő bizalom felém. Ha már én megtisztellek azzal, illetve megbízok benned, hogy az adataimat, és az életem felét neked adva TÉGED gyarapítva dolgozok NEKED, akkor JOGGAL várnám el, hogy TE is EMBERKÉNT kezelj. Ne ordibálj a fülembe, ha előtte egy vevő a TE hanyagságod, és üzleti magatartásodból adódó problémák miatt hátat fordított neked, és elment a szomszédos konkurenciához. N.C. Tudod mikor lepnél meg? Ha egy olyan hirdetést adnál fel, ami tényleg a tényeket közli, nem 1-2 nappal a személyes találkozás után derülne ki(ne adj isten az ingyenes próbamunka folyamán) hogy milyen szánalmas munkát akarsz velem csináltatni, piramis játékban esetleg, vagy engem lenyúlva. Már az interjún szeretném érezni azt a bizalmat, amit felém sugárzol, hogy látod(csak mutatod) hogy értek valamihez. Kérd el a papírjaimat. 20 állásinterjúból 20 helyen amikor meglátták, hogy adnám oda a szakmáimat az érettségimmel, szóltak, hogy tegyem el, nem is érdeklik őket. Legalább nézd meg. Vagy neked nincs olyanod? Bocs... 

  Lehet ezek hatalmas elvárások tőlem, Lehet én túl nagy igényű vagyok. De akkor TE is csak ennyit várj el tőlem. Jó? ... És akkor csodálkozunk, hogy annyian kimennek külföldre, miután Lediplomáztak/szakmát tanultak? 

ÉBRESZTŐŐŐŐ

Szólj hozzá!

Címkék: nem politika munka állás esély bunkó ideg fizetés ezért munkanélküli nálad roncs kétkacsa dolgozok


A bejegyzés trackback címe:

https://ketkacsa.blog.hu/api/trackback/id/tr153210206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása