Hápp

Üdvözlet kedves látogató. :) Mi vagyunk a Két Kacsa. Közelről szemléljük a Nagy Tó dolgait, így néha éles, néha személyes véleményt tudunk nyílvánítani a dolgokról. Célunk nincs ezzel sok, hacsak nem annyi, hogy elgondolkoztassunk a mindennapi élet dolgain. És ha 2 percre is elgondolkodtatunk, nekünk már megérte :)

Emailünk: ketkacsablog@gmail.com


Hááááááp....

2012.02.27. 18:43 Két Kacsa

Jelek, amik arra utalnak, hogy...

  Csörgő mobilébresztés. Visszaalvás. Még egyszer felkelés. Kávé precíz elfogyasztása. Gyors tus. Fejfájás észlelés. Futás a busz után. Buszon gyereksírás. Büdös öreg. Hányinger. Egész napos fejfájás a melóban. Zombi üzemmód. Kávééét, inkább nem. Cigiseízlik. Hazaindulás. Hideg a szél. Buszon gyereksírás. Hideg a vacsora. Nem jól melegít a mikró. Még egy perc. Na még egy fél. K#&va forró. Pihenjünk. Fúr a szomszéd. Már nem fúr. Mi megy a TV-ben? Nem megy semmi. Sorozat. Torrent. Nincs felirat. Van de orosz. Á inkább alvás. Forgolódás, 23:00. 23:59. 

Jelek, amik arra utalnak, hogy...

HÉTFŐ VAN!!!

Szólj hozzá!

Címkék: kávé fájdalom álmatlanság reggel hétfő jelek ideg fejfájás kétkacsa


A bejegyzés trackback címe:

https://ketkacsa.blog.hu/api/trackback/id/tr254217366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása